Ce este important sa stii despre epilarea definitiva cu laser!

Epilarea cu ceara, cu aparatul epilator sau cu o crema depilatoare este, cu siguranta, o modalitate eficienta de a indeparta parul nedorit de pe corp si de a obtine o piele fina si neteda, dar nu este de lunga durata. Tratamentul de epilare definitiva Brasov este o solutie excelenta pentru cei care vor sa scape de pilozitatea corporala pentru o perioada lunga de timp.

Multi oameni tind sa ia in considerare epilarea cu laser in timpul verii, cand este vizibila mai multa piele. Cu toate acestea, tratamentul este indicat inainte de vara, cand pielea nu este inca bronzata si cand soarele de afara nu este atat de puternic.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te supune epilarii cu laser:

Trebuie sa ai rabdare.

Epilarea cu laser necesita mai multe sedinte inainte de a oferi rezultatele dorite. Probabil ca ai nevoie de aproximativ 2 sau 3 sedinte inainte de a observa o diferenta, iar rezultatele complete se vor afisa dupa circa 6-8 sedinte. Deoarece sedintele se fac la o distanta de 3-4 saptamani intre ele, va trebui sa treaca ceva timp pentru a vedea rezultatele dorite.

Pregateste-ti pielea in prealabil.

Inainte de fiecare sesiune de epilare cu laser, ar trebui sa iti razi zona pentru a evita orice arsura a parului sau iritatia pielii. Este important sa razi parul, nu sa il smulgi cu ceara sau cu aparatul epilator. Pentru ca tratamentul cu laser sa functioneze, radacina parului trebuie sa fie conectata la foliculul pilos. De asemenea, pielea trebuie sa fie pregatita prin indepartarea oricarui produs cosmetic, fie ca este vorba de machiaj, crema, lotiune sau deodorant.

Evita soarele.

Pielea trebuie protejata de expunerea la soare timp de 4 saptamani inaintea inceperii tratamentului si timp de 2 saptamani dupa tratament. Acesta este un alt motiv pentru care epilarea cu laser ar trebui evitata pe timp de vara. Practic, aceasta metoda de indepartare a parului este mai dificila daca pielea este bronzata sau daca parul este decolorat de soare. Daca ai fost expus la lumina soarelui cu putin timp inainte de tratament, exista un risc mai mare de a suferi leziuni sau iritatii ale pielii in timpul procesului de inlaturare a parului.

Modifica-ti rutina de ingrijire a pielii.

Dupa ce ai avut parte de prima sesiune de epilare cu laser, poate fi necesar sa iti schimbi rutina de ingrijire a pielii. In timp ce scruburile si retinolii ar trebui evitati timp de 2 zile dupa tratament, pielea ta poate suferi unele modificari care ar putea necesita alte produse, cum ar fi o crema hidratanta mai puternica. Peelingurile chimice si lotiunile autobronzante trebuie, de asemenea, evitate timp de aproximativ 2 saptamani dupa tratament. Nu in ultimul rand, este indicat sa stai departe timp de o zi sau doua dupa tratament de salile de sport, sauna, dusuri fierbinti sau de orice alt mediu cald care ar putea incuraja dezvoltarea bacteriilor (caldura de la laser va ramane in piele timp de circa 24 de ore).

You may also like...