SPA la tine acasă – Beneficiile unei saune 

Dacă te-ai săturat să cheltuiești bani săptămânal la diferite complexuri de SPA din orașul tău, alege acum să investești într-o saună umedă chiar la tine acasă și bucură-te de beneficiile unui astfel de mod de relaxare după o zi solicitantă. 

Iată de ce este bine să deții o saună la tine acasă

  1. Ajută la detoxifierea organismului și la eliminarea grăsimilor

Datorită temperaturii de până la 90 de grade Celsius și a aburilor care pătrund în pielea ta, sauna este metoda perfectă pentru a elimina metalele grele, substanțele chimice și grăsimile din corpul tău într-un timp foarte scurt. 

  1. Contribuie în mod benefic la circulația sângelui și scade tensiunea arterială

Unele studii atestă că persoanele care frecventează în medie de 2-3 ori sauna

săptămânal au un risc cardiovascular redus. Temperaturile crescute și aburii au rolul de a crește temperatura corpului, accelerând circulația sângelui în organism și previne riscul aparițiilor de cheaguri. Sauna poate fi benefică și celor care suferă de anumite boli, vasele de sânge dilatându-se și reducând semnificativ durerile musculare. 

  1. Te relaxează după o zi obositoare

Dacă te-ai decis să investești într-o saună chiar la tine acasă, vei avea ocazia să o utilizezi ori de câte ori ai nevoie și simți că îți va face bine, fără a fi nevoie de a face programări la diferite locații de SPA. Dacă dorești să urmezi modelul finlandez de relaxare, poți opta să faci un circuit de 10-15 minute de saună urmată de un duș rece, pentru a-ți elibera mintea și corpul de stresul acumulat în timpul zilei. Cei de la Fionaspa.ro au produsele perfecte pentru a-ți crea confortul mult dorit la tine acasă, vezi aici sauna umedă cu duș pentru exterior și bucură-te de momente frumoase și sănătoase în propria ta intimitate. 

  1. Ajută la slăbit

Sauna este aliatul perfect al celor care doresc să elimine toxinele și grăsimile din corp în momentul în care țin regim și vor să scadă în greutate. Aceasta reglează nivelul insulinei și stimulează hormonul de creștere din corp, iar doar 30 de minute petrecute în orice fel de sauna poate arde între 300 și 600 de calorii. 

  1. Întărește imunitatea și menține pielea sănătoasă

Deoarece sauna ajută la deschiderea porilor din piele și eliberarea celulelor moarte din aceasta, produsele de tip scrub sau peeling vor fi mult mai eficiente după ieșirea din saună, lăsând pielea catifelată și luminoasă. De asemenea, expunerea la o căldură atât de intensă și de constantă crește producția de globule albe și roșii din sânge și reduce șansele de a lua o răceală cu 30%, fiind perfectă pentru întărirea imunității. 

Așadar, dacă dorești să ai un SPA chiar la tine acasă și să te bucuri oricând de acesta, nu mai sta pe gânduri și comandă acum viitoarea ta saună pentru exterior cu duș și îngrijește-ți corpul prin beneficiile acesteia. 

sursa foto: Fionaspa.ro

You may also like...