Vrei să economisești bani, dar să ai parte de distracție maximă pe litoral? Iată 3 metode prin care poți face asta!

Ca în fiecare an, sezonul estival atrage pe malul mării o mulțime de turiști din toate colțurile țării, dornici să petreacă până în zori, să cunoască noi persoane și să creeze amintiri memorabile despre care să vorbească până anul viitor. Dacă faci și tu parte din această categorie și nu trece nicio vară fără să-ți faci simțită prezența pe plajele românești, doar că de data aceasta plănuiești să reduci cheltuielile, atunci ai ajuns exact unde trebuia! În acest articol vei regăsi cele mai practice modalități prin care poți salva sume considerabile de bani, având parte, în același timp, de distracție la cote maxime.

3 sfaturi pentru a economisi bani atunci când mergi la mare

1.     Ia din timp cazarea

Prima metodă prin care poți economisi inteligent banii atunci când mergi la mare este să cauți din timp cazarea, deoarece atunci ai mai multe opțiuni din care poți alege, iar prețurile sunt mai accesibile. Dacă vei aștepta până în ultimul moment, riști să ai parte de costuri enorm de mari și mult mai puține cazări disponibile, lucru de care sigur nu vrei să te lovești. Pentru a evita acest lucru, poți lua la rând toate site-urile care îți pun la dispoziție diverse oferte și alege-o pe cea care ți se potrivește!

2.     Cumpără băuturi din supermarket

În al doilea rând, pentru a garanta faptul că te întorci acasă cu ceva bani în urma vacanței pe litoralul mult visat, trebuie să-ți faci din timp o listă de cumpărături și să faci rost de tot ce ai nevoie din supermarket, la cel mai bun preț. Dacă vrei să îți faci plinul, poți încerca gama largă de băuturi carbogazoase de la Auchan, la prețuri excelente, de care să te poți bucura alături de prieteni sub soarele arzător, timp în care alții plătesc pe plajă prețuri exagerate pentru a-și potoli setea.

3.     Gătește la cazare

Nu în ultimul rând, un alt mod ideal de a economisi bani atunci când pleci în vacanță la mare este să gătești la cazare cât de mult poți, fără să mănânci la restaurant unde prețurile sunt imense. Astfel, vei avea parte de mâncare sățioasă și gustoasă, plecând pe faleză deja sătul. În plus, acest lucru te scutește de statul la cozi interminabile și de vânatul unei mese jumătate de zi, timp în care poți să te bucuri de apă și soare, fără să te enervezi din cauza aglomerației. De asemenea, micul dejun și cina te pot prinde la cazare, iar dacă pe parcursul zilei simți nevoia de un snack, poți apela la oricare dintre fast-food-urile disponibile în apropiere.

În concluzie, nu e atât de greu să te distrezi la maximum atunci când mergi într-o vacanță pe litoralul românesc, dacă plănuiești lucrurile din timp. Tot ce trebuie să faci este să îți faci o listă cu tot ce îți trebuie și să achiziționezi acele lucruri din locurile potrivite. În plus, nu uita să discuți și cu prietenii care te însoțesc la mare, despre planul tău, deoarece aceștia îți vor mulțumi pentru alegerea făcută când vor vedea cât de mult au reușit să economisească!

Sursă foto: Unsplash.com

You may also like...