5 idei de cadouri inspirate pentru domnișoarele tale de onoare

Organizarea unei nunți cuprinde foarte multe aspecte de care trebuie să ții cont. Fiecare detaliu trebuie să fie pus la punct. Când vine vorba de capitolul domnișoare de onoare, trebuie să te gândești cu atenție la tematica aleasă și să conveniți împreună la niște ținute potrivite. Dacă îți dorești să îți arăți aprecierea față de persoanele speciale care-ți vor fi alături în ziua nunții, poți chiar să oferi niște cadouri. Continuă să citești pentru a descoperi idei numai bune de cadouri pentru domnișoarele de onoare.

Descoperă cele 5 idei de cadouri pe care le poți face domnișoarelor tale de onoare

Pantofi 

Femeile iubesc pantofii, așa că aceasta poate fi o idee numai bună pentru cadourile domnișoarelor de onoare. Având în vedere că sunt persoane apropiate ție, nu vei avea dificultăți în a afla ce număr poartă la pantofi sau poate știi deja acest aspect, așa că organizarea din acest punct de vedere nu ar trebui să fie foarte dificilă. Dacă nu știi de unde să iei modelele potrivite, poți comanda sandale de damă cu toc de aici, de la Modlet.ro. Aceștia au multe perechi frumoase și elegante, care s-ar potrivi pentru acest tip de cadou.

Un voucher cadou

O altă idee ar fi să mergi pe ceva mai simplu, și anume un voucher cadou. Dacă domnișoarele tale de onoare sunt diferite și au gusturi prea distincte pentru a găsi un numitor comun pentru cadoul lor, atunci cu un astfel de voucher ai scăpat, pentru că își va lua fiecare ce dorește. Poți lua un voucher pentru produse de îngrijire, haine, accesorii sau chiar pentru experiențe de tipul masajului de relaxare sau o zi la spa.

Un goodie bag

Cea de-a treia idee implică puțin mai mult efort, pentru că presupune crearea unei plase cu mai multe articole potrivite pentru domnișoarele tale de onoare. Poți chiar să creezi un kit pentru ziua nunții tale, unde să incluzi: plasturi, șervețele, parfum în miniatură, SPF pentru reaplicare pe parcursul zilei, o pereche de balerini pliabili, un ruj sau un luciu de buze, un evantai și multe altele. În funcție de sezonul în care îți ții nunta, dar și de activitățile și tematica din ziua respectivă poți crea o astfel de listă cu diferite obiecte care le-ar fi de folos fetelor pe parcursul evenimentului. 

Accesorii personalizate

Dacă vrei ca ele să-și amintească cu drag de ziua specială din viața ta, poți merge pe niște cadouri personalizate. Un exemplu frumos ar fi să realizezi niște ținute la fel pentru petrecerea burlăcițelor. O altă variantă ar fi să personalizezi niște halate de casă din satin, care vor arăta foarte elegant și sunt genul de articole pe care le pot folosi cu brio și după eveniment. 

O mini-vacanță

Dacă vrei să oferi o experiență memorabilă fetelor tale, atunci poți organiza o mini-vacanță, care să includă și petrecerea burlăcițelor. În funcție de buget și preferințe poate fi o escapadă la munte, la o cabană pentru a vă deconecta de lume sau poate câteva zile la plajă, pentru a obține bronzul perfect înainte de marele eveniment. Oricare din variante, le va face pe domnișoarele tale de onoare să-și creeze niște amintiri frumoase, de neuitat. 

Așadar, acestea au fost sugestiile de cadouri pentru domnișoarele de onoare. Există multe variante, în funcție de buget sau preferințe, lista de mai sus fiind una strict orientativă, pentru persoanele care au nevoie de puțină inspirație. 

Sursă foto: unsplash.com

You may also like...