TREI moduri prin care să asortezi bijuteriile din aur la ținutele vestimentare

Bijuteriile au reprezentat, încă din cele mai vechi timpuri, piese prețioase cu ajutorul cărora doamnele și domnișoarele își transformau total ținutele vestimentare. O bijuterie strălucitoare, integrată într-un outfit al „vremii”, avea puterea de a oferi eleganță și stil. De altfel, și în cazul bărbaților se întâmpla același fenomen. Odată cu trecerea timpului, bijuteriile au rămas o „piesă de rezistență” în cazul vestimentației. În prezent, stiliștii oferă recomandări și explică modul în care ar trebui purtate acestea, pentru ca ținuta pe care o porți să fie de nota zece. În cele ce urmează, vei afla câteva aspecte cărora să le acorzi atenție, atunci când te decizi să porți bijuterii din aur.

Iată câteva reguli pe care ai putea să le respecți, atunci când vrei să integrezi bijuteriile în outfituri:

  • Când vine vorba despre vestimentație, poți să abordezi o multitudine de stiluri, combinații de culori și tipuri de materiale textile, pentru a forma un outfit pe cinste. Însă, pentru ca acesta să iasă în evidență, specialiștii în domeniu recomandă să fie asortate cu diverse accesorii, printre care bijuterii prețioase. Poți opta pentru o brățară, un colier cu diverse pietricele sau o pereche de cercei din aur de la bb-shop.ro, pentru a-ți defini mai bine întreaga ținută. Bijuteriile din aur au fost întotdeauna în topul celor mai râvnite și purtate accesorii, iar un outfit va avea un plus de eleganță, în momentul în care sunt integrate. De altfel, atunci când dorești să porți o bijuterie din aur, trebuie să ai atenție la trăsăturile pe care le ai, dar și la hainele care vor fi îmbrăcate. De exemplu, dacă ai o siluetă minionă, ar fi de preferat să porți bijuterii mai micuțe, fine, pentru a nu încărca întregul ansamblu stilistic.
  • Pe de altă parte, dacă statura ta este una înaltă, specialiștii în domeniu recomandă să porți bijuterii din aur alungite. De exemplu, dacă porți o rochie lungă cu decolteu, poți opta pentru un colier mai lung, încrustat cu pietre. De altfel, pentru a completa întreaga ținută, poți opta și pentru o brățară masivă sau un inel supradimensionat. Stiliștii recomandă, de asemenea, ca vestimentația să nu fie mult prea încărcată. Dacă porți un costum sau o salopetă elegantă, atunci poți integra în ținută o brățară din aur subțire și o pereche de cercei lungi.
  • Pentru o ținută office, ar fi recomandat să porți un lănțișor fin la baza gâtului, iar în cazul unei ținute speciale pentru un eveniment privat, ai putea opta pentru un set de bijuterii care să aibă aceleași forme și culori. De exemplu, la o rochie albă din dantelă ai putea purta un lanț cu trei rânduri, cu un pandantiv în forme geometrice, și câteva inele subțiri, cu pietre mici de culoare roz sau turcoaz. Astfel de accesorii vor face ținuta să iasă în evidență.

În funcție de ținuta vestimentară pe care o abordezi, stiliștii recomandă să integrezi accesorii aurii sau roz, pentru a oferi un adevărat „glam” outfitului. Ținuta ta poate deveni radiantă în momentul în care alegi să porți accesoriile potrivite. Trebuie să ai atenție la texturile pe care le îmbraci, dar și la modelul pantofilor. În condițiile în care ținuta conține, deja, paiete strălucitoare sau alte inserții cu pietre, se recomandă să porți bijuterii care nu sunt supradimensionate și care nu încarcă outfitul. Așadar, atunci când porți brățări, coliere sau inele din aur, asigură-te că se potrivesc atât ocaziei, cât și cu celelalte elemente ale ținutei.

Sursă foto: Pexels.com

You may also like...