Piatadedesfacere.ro – marketplace pentru tine si familia ta

S-a lansat marketplace-ul Piatadedesfacere.ro – un site prin care companiile isi pot adauga produsele comercializate si pot vinde, beneficiind de o prezenta online crescuta.

Ne-am gandit sa punem la dispozitia companiilor romanesti un nou canal de promovare, sa oferim o solutie chiar si pentru companiile care nu au resursele necesare pentru a detine momentan un site propriu, indiferent de domeniul produselor comercializate.

Am incercat mai multe variante de nume pentru marketplace insa niciunul nu ajungea sa defineasca ceea ce reprezinta. Apoi ne-am gandit la traducerea cuvantului marketplace in limba romana si am decis ca aceasta denumire este cea care se potriveste cel mai bine. O piata de desfacere pentru cei care doresc sa isi promoveze si sa isi vanda produsele.

Companiile isi pot adauga gamele de produse in urma crearii gratuite a unui cont de Vanzator. Link-ul pentru inscriere se poate accesa chiar aici: Creare cont Vanzator.

Fiecare companie trebuie sa isi inregistreze datele companiei, termenii si conditiile proprii, conditii de livrare, retur si rambursare. Contul de Vanzator devine activ in momentul in care contractul intre parti este semnat. Fiecare Vanzator beneficiaza de o pagina proprie unde clientii ii pot identifica mai usor toate produsele comercializate si unde ii pot accesa datele de contact – totul pentru a facilita relatia client-vanzator in mod direct.

Piatadedesfacere ofera libertate Vanzatorului in alegerea curierului cu care isi livreaza produsele comandate cat si incasarea directa a contravalorii comenzilor livrate. Aceste doua aspecte ofera o incredere mai mare Vanzatorului in relatia cu marketplace-ul.

Marketplace-ul are un start bun, chiar exponential am putea spune, analizand datele din primul trimestru de functionare si asteptam furnizori din toate domeniile sa se alature acestui proiect. Suntem intr-o continua crestere. Analizam fiecare saptamana in parte pentru a descoperi care sunt punctele forte ale site-ului pentru a le intari si care sunt cele slabe pentru a le corecta. Avansam si suntem increzatori ca anul 2022 va fi unul foarte bun.

Produsele pot fi adaugate specific in categorii create deja – imbracaminte, casa si gradina, igiena, rechizite si carti, divertisment, echipamente sportive, electrice si electronice, cadouri, produse personalizate, ingrijire si cosmetice, pet shop, produse pentru copii si parinti cat si produse alimentare.

Din momentul lansarii sale, marketplace-ul a adunat deja sub cupola sa zeci de furnizori si  mii de produse. Piatadedesfacere va beneficia de o crestere etapizata si constanta a optiunilor si facilitatilor puse la dispozitia colaboratorilor nostri. Preconizam pentru acest an (2022) o crestere de 30-40% fata de anul trecut. Depunem toate eforturile pentru ca acest target pe care ni l-am propus sa se realizeze si, de ce nu, sa il depasim.

Pentru informatii suplimentare legate de marketplace si inscrierea Vanzatorilor, ne puteti contacta la:

Rarsim Novus Srl

Simona Savu

IT Specialist

office@piatadedesfacere.ro

0720 581 541

You may also like...