Personalitatea ta – cel mai important trend al anului

Știm deja că scrub-urile au evoluat de la clasica uniforma chirurgicală verde la o varietate de modele colorate, cu un design trendy gândit pentru un look fashion.

Atunci când îți alegi uniforma în care vei lucra chiar și 15 ore, pe lângă a-ți alege culoarea și modelul potrivit, primordial este confortul. Iar noi, la Femina Medical, am creat modelele ideale pentru tine: STRETCH, din 97% bumbac și 3% elastan, cu imprimeuri, buzunare largi și accesorii care să-ți completeze personalitatea.

Dar ce spune uniforma pe care o alegi despre personalitatea ta?

Cupcakes & alte imprimeuri

Dacă ai cel puțin o uniformă cu imprimeuri în garderoba ta medicală, cu siguranță ai o personalitate funny și ești mai mereu vesel(ă).

Pacienții tăi îți răspund cu un zâmbet larg la fiecare vizită, datorită modului în care îți faci treaba, dar trebuie să recunoști că o parte i se datorează și uniformei. 😊

Culori uni

Nu e deloc greșit să optezi pentru scrub-uri în culori solide, care se potrivesc unui look clasic. Deși pentru o personalitate playful poate părea prea simplu, acest tip de uniformă arată o personalitate care adoră stabilitatea și este constantă în alegeri.

Atât pacienții, cât și colegii tăi se bazează pe tine și te consideră un partener în care se pot încrede deplin.

Pentru momentele în care îți dorești puțină spontaneitate, poți adăuga uniformelor tale un mic accesoriu care să le scoată în evidență.

Stretch & fit

Dacă urmărești constant cele mai recente trend-uri și design-uri în materie de uniforme medicale, atunci cu siguranță ai o personalitate creativă, orientată spre fashion.

Garderoba ta medicală este atât de variată încât pacienții tăi abia așteaptă să vadă cu ce look îi surprinzi astăzi.

Iubești să mix&match, fără a fi prea încărcat sau nestilat. Nu lași niciodată impresia de ”neseriozitate”, ci mai degrabă stârnești admirația și setezi trendul în clinică.

You may also like...