Hainele și stilul vestimentar al anilor ’90: cum să recreați look-uri populare

Moda anilor ’90 revine în atenția publicului și se pare că va fi o tendință importantă în următorii ani. În ultimul timp, vedete precum Kendall Jenner și Gigi Hadid au adoptat din nou stilul vestimentar al anilor ’90, ceea ce a condus la o nouă apreciere a acestui stil unic. Iată cum să recreați unele dintre cele mai populare look-uri ale anilor ’90 și să adoptați tendințele moderne în același timp.

  1. Grunge – Stilul grunge era popular în anii ’90 și este încă la modă astăzi. Pentru a recrea acest look, alegeți haine largi, în nuanțe de gri sau negru, cu un aspect uzat și cu șnururi. Îmbrăcați o cămașă de flanel sau o geacă de piele și completați cu o pereche de bocanci.
  2. Tricouri cu mesaje – Tricourile cu mesaje au fost un element important în moda anilor ’90 și sunt încă populare astăzi. Alegeți tricouri cu mesaje amuzante, sloganuri politice sau referințe culturale și combinați-le cu blugi sau pantaloni din bumbac.
  3. Rochii cu prindere la gât – Rochiile cu prindere la gât erau o alegere populară în anii ’90 și pot fi purtate și astăzi. Alegeți o rochie cu prindere la gât, într-o nuanță pastelată sau în dungi, și asociați-o cu sandale cu toc sau pantofi sport.
  4. Pantaloni trening – Pantalonii trening au fost populari în anii ’90 și sunt la modă și astăzi. Combinați o pereche de pantaloni trening cu un tricou alb și un sacou pentru a crea un look casual, dar elegant.
  5. Blugii cu talie înaltă – Blugii cu talie înaltă sunt o alegere populară în ultimii ani și erau la modă și în anii ’90. Asociați-i cu o cămașă albă sau un tricou simplu pentru a crea un look clasic și rafinat.
  6. Topuri scurte – Topurile scurte erau la modă în anii ’90 și sunt la fel de populare și astăzi. Alegeți un top scurt, precum un crop top sau unul din bumbac, și asociați-l cu o pereche de pantaloni largi sau o fustă.
  7. Compleuri – Compleurile au fost o alegere populară pentru femei în anii ’90 și sunt la fel de elegante și astăzi. Alegeți un costum într-o nuanță pastelată sau în dungi și asociați-l cu o pereche de pantofi cu toc sau cu pantofi sport pentru a crea un look clasic, dar casual.

You may also like...