Descopera avantajele colaborarii cu TCV

Fiecare sofer cunoaste importanta detinerii unei polite RCA valabile. De aceea, este important sa cunosti mereu termenul exact la care aceasta expira si sa actionezi imediat in vederea reinnoirii sale. Platforma TCV este cea mai la indemana solutie, dat fiind faptul ca poti incheia un contract online, in doar cateva minute, pentru orice tip de asigurare auto si nu numai. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti programezi dinainte ziua in care sa te ocupi de acest aspect.

O poti face oricand, de acasa, de la birou sau chiar din trafic si o vei primi in cateva ore direct pe mail. Eviti riscul in care exista o perioada prea mare intre termenul de expirare si cel de emitere al noii asigurari. In plus, la TCV ai la dispozitie un instrument suplimentar de calculare asigurare auto prin intermediul caruia sa ai garantia ca platesti cel mai bun pret de pe piata, raportat la clauzele acoperite.

De ce este util un calculul asigurarii auto inainte de a semna contactul?

Cu siguranta, fiecare dintre noi ne dorim sa platim cel mai mic pret pentru serviciile de care beneficiem si acest lucru este asigurat de TCV atunci cand vrei sa obtii un contract de asigurare auto. Calcularea RCA este cel mai eficient instrument cu ajutorul caruia sa fii sigur ca te bucuri de cele mai accesibile preturi, pe care le poti modela in timp real.

Ai o imagine de ansamblu asupra a tuturor ofertelor disponibile. TCV se numara printre cei mai mari brokeri de asigurari din tara, fapt ce se reflecta prin multitudinea societatilor care isi expun ofertele pe platforma. Vei putea vizualiza si compara diferite variante ale aceiasi asigurari, astfel incat sa o poti alege pe cea care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.

Poti modifica parametri contractuali in functie de propriile cerinte. Acest lucru inseamna ca nu esti constrans sa alegi o asigurare standard. In formularul in care iti introduci datele personale, vei observa cateva campuri dedicate chestiunilor care pot fi personalizate. Perioada de valabilitate a contractului sau gradul de acoperire al asigurarii sunt cele mai importante si au cel mai mare impact asupra felului in care se modifica pretul final.

Ai garantia faptului ca platesti cel mai un pret de pe piata, raportat la beneficiile pe care ti le ofera un asemenea contract. Dupa ce ai selectat toate criteriile pe care vrei sa le bifeze noua ta asigurare, iti va fi generata automat o lista cu toate ofertele care corespund cerintelor tale. Astfel, alegerea ta va putea fi facuta comparativ, din punct de vedere financiar si nu numai.

Utilizand calculul RCA, te bucuri de un traseu de achizitie cu mult simplificat. Sa obtii un contract cu TCV este mai usor decat orice alta varianta. Nu trebuie decat sa intri pe site si sa accesezi sectiunea dedicata asigurarilor RCA. Aici te va intampina formularul de inscriere care este si suport pentru calculatorul de asigurare auto online. Il vei completa cu informatii despre masina in cauza, cat si cu datele personale.

Pentru a finaliza completarea, ai nevoie sa ai la indemana certificatul de inmatriculare al masinii, permisul de conducere si cartea de identitate. Intreg demersul nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute. Dupa ce ai verificat ca toate informatiile sa fie corecte, poti transmite solicitarea. Acesta este momentul in care iti va fi afisata lista cu ofertele corespunzatoare. O alegi pe cea mai potrivita si gata. Contractul tau va fi generat si trimis spre semnare in cel mai scurt timp. Faci plata, semnezi si din acest punct esti din nou asigurat cu drepturi depline; simplu si rapid!

You may also like...