Cum să alegi costumul potrivit pentru tine – 3 aspecte care necesită o atenție sporită

Fie că participați la o nuntă, la un eveniment formal sau pur și simplu vă îmbrăcați pentru a vă distra, alegerea costumului potrivit poate fi descurajantă dacă nu aveți idee de unde să începeți. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, găsirea a ceva care să se potrivească formei corpului tău și ocaziei poate părea copleșitoare. Există mulți factori de care trebuie să țineți cont, inclusiv culoarea, forma, materialul și multe altele. 

În acest articol vă vom ghida prin procesul de selecție a costumului perfect pentru orice ocazie

I. Alegeți o culoare potrivită

Culoarea costumului trebuie să depindă de nuanța pielii dumneavoastră, precum și de tipul de ocazie pentru care este destinat. Dacă este pentru un cadru mai formal sau profesional, cum ar fi un interviu sau un târg de joburi, cel mai bine este să alegeți tonuri clasice precum albastru marin, gri sau negru, care nu se vor demoda niciodată și vor arăta întotdeauna profesionist. Dacă evenimentul este mai casual, cum ar fi o ieșire în oraș sau chiar o nuntă, atunci și culorile puternice, cum ar fi roșul și verdele intens, sunt perfect acceptabile! Orice ați alege, asigurați-vă că se potrivește cu celelalte haine, astfel încât totul să arate coerent la final. 

II. Găsiți o croială care să se potrivească conformației corpului dumneavoastră

Atunci când cumpărați costume este important să vă amintiți că nu toate croielile se potrivesc cu orice formă și mărime a corpului, așa că nu vă fie teamă să încercați diferite stiluri până când găsiți unul care să se potrivească cu al dumneavoastră! În general, cei care sunt mai subțiri ar trebui să opteze pentru croieli skinny, în timp ce cei care sunt mai musculoși ar putea dori să opteze pentru ceva mai relaxat. Dacă este posibil, încercați diferitele stiluri înainte de a le cumpăra pentru a vă face o idee despre ce vă stă cel mai bine în mod specific! 

III. Optați pentru materiale de calitate

Atunci când cumpărați orice tip de îmbrăcăminte, calitatea ar trebui să fie în fruntea listei de priorități! Materialele ieftine pot arăta bine la început, dar nu vor rezista foarte mult timp și pot chiar să dea un aspect neprofesional în anumite contexte – de aceea ar trebui să investiți întotdeauna în haine de bună calitate atunci când cumpărați costume pentru bărbați de la Bigotti.ro (sau orice altceva). Căutați țesături naturale, cum ar fi inul, lâna sau bumbacul, care lasă pielea să respire mai bine decât materialele sintetice și vă vor asigura un confort maxim pe toată durata purtării! 

Alegerea costumului potrivit nu trebuie să fie stresantă dacă iei în considerare toate aspectele implicate, cum ar fi culoarea, croiala și, mai presus de toate, materialele de calitate! Asigurați-vă că țineți cont de aceste puncte și folosiți-le ca linii directoare în timpul cumpărăturilor – în acest fel vă puteți garanta succesul în a găsi exact ceea ce vă doriți, fără niciun fel de bătaie de cap!

Sursa foto: Unsplash.com

You may also like...