Cum să ai un plus de sex-appeal?

Sex-appeal- despre ce este vorba? Este vorba despre acel ceva care ne face să fim irezistibile în fața bărbaților, să fim persoana care atrage toate privirile și care este obiectul tuturor fanteziilor. Deci ce trebuie să faci pentru a-l stimula?

Trebuie să ai mai multă încredere în tine. Un sex-appeal începe deja cu mai multă încredere în tine. Și pentru a fi cea mai fermecătoare, trebuie să îți cunoști corpul, atuurile și să le pui cel mai bine în valoare prin intermediul unui model de lenjerie sexy.

O lenjerie sexy te va ajuta să te simți cea mai sexy pentru un plus de sex-appeal trebuie să îți adaptezi și ținuta. Adică să rămâi sexy, glamour și să te simți cea mai încrezătoare, apelând și la dildouri. Ai nevoie de asemenea, înainte de toate de ținute care să te pună cel mai bine în valoare.

Trebuie să știi cum să te joci cu privirea partenerului sau a celor din jur. Față de ceea ce am putea crede, bărbații se uită prima dată la…. ochii tăi. Iar în anumite siuații este inutil să vorbești deoarece ochii pot face asta în locul tău. Și pot să spună o mulțime de lucruri sau pot înnebuni chiar persoana de lângă tine.

Păstrează o parte din mister. Nu este deloc bine să te dezvălui de tot din prima. O atitudine misterioasă poate ațâța curiozitatea persoanei de lângă tine și să afle mai multe despre tine.

De asemenea, trebuie să știi că acest sex-appeal nu este ceva înnăscut, este ceva care se antreneză și lucrează. Un sex shop poate să fie de mare ajutor, fiind cel care te ajută să fii mai încrezătoare în tine, aflând care sunt lucrurile care îți plac cel mai mult și cum să fii cea mai senzuală.

Este la fel de important să te concentrezi asupra propriei persoane și să știi cum să faci asta. Pentru asta, trebuie să te pui în fața oglinzii, goală sau îmbrăcată în lenjerie sexy și să te privești cu atenție.

În plus, pe lângă lenjeria sexy, mai ai nevoie și de o garderobă adaptată. Ai nevoie și de topuri mai decoltate, de sau de haine ușor transparente. Dar, ține cont de o regulă – sugerează mereu, dar nu arăta direct.

Potențialul tău de seducție va fi dezvăluit atunci când ai mare grijă de tine și de corpul tău. Deci este foarte important să te simți bine în corpul tău pentru a fi cea mai încrezătoare.

You may also like...