Cele mai frecvente cadouri pe care le fac românii cu ocazia zilei de naștere – Iată cum poți transforma un cadou comun în ceva deosebit pentru a face impresie la o zi de naștere!      

Când se apropie o zi de naștere, intri în pană de idei și nu mai știi ce cadou ar fi potrivit pentru evenimentul acesta? De cele mai multe ori, ajungi să cumperi lucruri fără să te gândești foarte mult la semnificația sau utilitatea lor? Acesta nu ar fi neapărat un lucru rău, dacă le-ai și aduce o notă personală cumva.

         Cele mai frecvente cadouri pe care le fac românii cu ocazia unei zile de naștere sunt florile, alcoolul sau parfumurile, dar lista nu se oprește aici. Deși nu reprezintă idei strălucite de cadouri, aceste daruri pot fi transformate în ceva special dacă le adaugi o notă personală. Mai multe informații despre această transformare a cadourilor vei găsi în continuarea acestui articol.

Iată cum poți transforma un cadou comun în ceva deosebit pentru a face impresie la o zi de naștere:

  • Flori și dulciuri

         Dacă este ziua unei doamne, florile și dulciurile sunt printre cele mai populare alegeri când vine vorba despre un cadou. Orice persoană se va bucura de acest gest pentru că este unul clasic. Dar ce nu trebuie să uiți este să adaptezi acest cadou la gusturile sărbătoritei. Alege un buchet de flori în culorile preferate sau o plantă în ghiveci, dacă preferă mai degrabă plantele decorative prin frunze. Dulciurile pot fi alese în funcție de sortimentul preferat sau de personalitatea sărbătoritei pentru a transforma totul într-un dar cât mai autentic.

  • Băuturi

         Toți românii ajung la concluzia că „o sticlă de ceva” este o alegere bună pentru o zi de naștere. Într-adevăr, este. Dar contează foarte mult conținutul sticlei. Dacă vrei să alegi ceva cu adevărat special, caută o băutură aparte în gama de gin online pe site-ul bauturialcoolice.ro. Personalizează darul în funcție de culoarea băuturii, de detaliile de pe etichetă sau poți chiar tu să faci o nouă etichetă cu o glumă sau o urare pe care să o lipești ulterior pe cadou.

  • Accesorii

         Accesoriile sunt un cadou foarte frecvent oferit la ziua de naștere, dar și aici ai alternative mult mai deosebite. Dacă ai puțină îndemânare poți face tu o brățară sau o pereche de cercei. În caz contrar, poți alege să plasezi o comandă pentru o bijuterie cu adevărat specială și personalizată.

  • Cărți

         Cărțile sunt cadouri destul de frecvent oferite, dar nu te gândești niciodată dacă persoana căreia îi faci un astfel de dar va citi cu adevărat cartea sau nu. Ca să te asiguri de faptul că acest cadou va fi folosit și va aduce plăcere persoanei sărbătorite, alege să oferi o carte pe care tu ai citit-o deja și consideri că i se potrivește. În paginile acestei cărți poți lăsa bilețele sau notițe pe marginea textului care să facă lectura mai palpitantă sau să aducă zâmbetul pe buzele persoanei respective în timp ce citește.

         Prin urmare, cele mai frecvente cadouri pe care le fac românii cu ocazia zilei de naștere sunt florile, băuturile alcoolice, accesoriile sau cărțile. Deși sunt cadouri simple și destul de comune, tu poți personaliza aceste daruri. În felul acesta, vei putea transforma un cadou comun în ceva deosebit și cu valoare sentimentală aparte.

Sursa foto: unsplash.com

You may also like...