Casele prefabricate câștigă tot mai mult teren: iată ce trebuie să știți

Pe măsură ce tehnologia se îmbunătățește, costurile vieții cresc și cererea pentru durabilitate crește (în orice domeniu al vieții), casele prefabricate sunt pregătite și așteaptă să faciliteze o nouă eră în ce privește construcțiile rezidențiale.

De ce am ajuns aici? Pentru că suntem pregătiți! Am atins punctul culminant al „precomenzilor”: mâncare, băuturi și cafea direct în aplicație, cabluri USB și produse de îngrijire sau bricolaj livrate la ușa casei. Deci, ar avea sens ca imobiliarele să evolueze în aceeași direcție. Casele prefabricate și cele modulare ar putea fi viitorul unei piețe imobiliare orientate exclusiv către nevoile cumpărătorului. Mai ecologice, aceste case moderne, realizate la comandă, sunt proiectate și fabricate la comandă la distanță, ajungând pe locul construcției în câteva săptămâni sau chiar zile de la cumpărare.

Deci sunt acestea la fel de benefice pe cât sună? Pur și simplu, da! Există tot felul de avantaje. Dacă aveți spațiu pentru a facilita amplasarea unei locuințe de acest tip –  aceste case, de obicei minimaliste ca estetică și contur, elimină o cantitate mare de haos în construcție și oferă cumpărătorului control creativ, structural și arhitectural deplin asupra a ceea ce investește. În alegerea unei case produse în afara amplasamentului, lanțul de aprovizionare și construcții este simplificat dramatic, ceea ce înseamnă că căutarea echipelor de constructori nu mai este în mâinile tale și îți ia o greutate de pe umeri. Companiile de renume au de obicei un cod etic de conduită, angajându-se, de exemplu, la transparență în ceea ce privește aprovizionarea cu materialele.

Un alt avantaj imens pentru aceste companii este concentrarea pe durabilitate și eco-tehnologie. Casele modulare și prefabricate oferă proprietarului posibilitatea de a-și alege metoda de utilizare a energiei (solara, eoliană etc.) oferind configurații de maximă eficiență energetică. 

Chiar dacă piața caselor prefabricate din România este la început, mulți o consideră cu adevărat ca fiind viitorul construcțiilor. Progresele în eco-tehnologie, cererea în creștere pentru construcții durabile și o piață de locuințe mereu fragilă ar putea vedea un boom în comunități întregi în următorii ani. În plus, cultura de lucru de acasă alimentează o schimbare migrațională în afara orașelor mari, iar costul în creștere al vieții declanșează o regândire în masă a modului în care cheltuim. Așadar, experimentăm începutul unei revoluții noi în construcții? Un viitor sustenabil și poate prefabricat ar fi greu de ignorat de către români.

De ce sa alegi o casa prefabricată?

 • regularitatea elementelor structurale garantează finisaje de calitate;
 • modularitatea structurilor creează suport pentru alte materiale prefabricate;
 • asamblarea este ușoară, elementele structurale sunt ușoare;
 • elemente structurale ușoare, astfel încât nu este nevoie de echipamente de ridicare;
 • planuri detaliate și explicite, ușor de citit și de înțeles;
 • materialele folosite în aceasta tehnologie sunt low cost și uzuale pe piața construcțiilor;
 • finisarea construcțiilor este ușoară, lucrări obișnuite pentru piața construcțiilor;
 • nu există pauze în fluxul de lucru în contrast cu sistemul clasic de construcție;
 • suprafata utila mai mare pe aceeasi suprafata construita;
 • pierderea de material este redusă, reducând astfel costurile totale;
 • izolația este mult îmbunătățită;
 • rezistență seismică mai mare, deci siguranță sporită;
 • prețul final poate fi mai mic decât prețul construcției clasice;

Fondată în 2008, Casa Ieftina construiește, livrează și instalează case prefabricate care produc mai puține deșeuri, folosesc materiale sustenabile și reduc costurile de construcție pentru cumpărătorii de case din întreaga țară. În plus, spre deosebire de construcția de case tradiționale, prețul pentru proiectarea, crearea și livrarea fiecărei case este afișat în avans, împreună cu o cronologie clară, de la semnarea contractului până la instalarea pe șantier. Descoperă configuratorul de case și ofertele lunii la casa-ieftina.ro!

Pentru a-ți ușura alegerea, descoperă varianta casei David, cu manopera executata sau fara manopera (cu montaj în regie proprie).  Vezi ușor planul detaliat – împărțirea pe camere (cele doua bai, bucataria, camera de zi, primul și cel de-al doilea dormitor, holul), suprafața totala și suprafața/camera; apoi poți vedea ce implica casa David, în cea mai ieftina varianta.

Descarcă aceste variante aici de case prefabricate aici

Top beneficii pe care trebuie să le cunoști

 1. Livrare și execuție într-un timp foarte scurt – datorită naturii ei, o casă prefabricată se poate ridica în mai puțin de o săptămână. Da, ai citit corect – o săptămână! Montarea unei case prefabricate este un proces rapid și simplu, dacă ai o echipă de profesioniști și componente de calitate, executate cu atenție. Și asta este exact ceea ce îți oferă Casa Ieftina – profesionalism și standarde înalte de calitate. Mai mult de atât, mulțumită caselor care sunt permanent în stoc, acestea se livrează în 48 de ore de la semnarea contractului. Da, ai citit corect din nou – 48 de ore!
 2. Posibilitatea achiziționării kitului de casă – vrei să-ți construiești singur casa? Nimic mai simplu: comandă doar kitul și pune-te pe treabă! Componentele prefabricate vor ajunge la tine în intervalul de timp promis, acesta este un fapt pe care poți să te bazezi. Dacă ai emoții în privința montajului, nu trebuie să îți faci griji deoarece tehnicienii casa-ieftina.ro te vor îndruma și îți vor oferi asistență pe întreaga durată a proiectului.
 3. O bogată varietate de planuri de casă – realizate de ingineri cu ani buni de experiență în domeniu, cele 10 variante de planuri ale casei sunt menite să vină în întâmpinarea unui număr mare de nevoi și preferințe. Astfel poți alege un plan cu două sau trei camere, un plan cu cămară sau spațiu tehnic, un plan open space cu bucătărie plus living, sau un plan cu bucătăria separată de living – toate având același preț. Dacă totuși nu îți regăsești ideile în nici una dintre variante, Casa Ieftină este gata să realizeze construcția după planul tău, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu echipa de specialiști pentru a pune la punct detaliile.

Descoperă la www.casa-ieftina.ro la cât se ridică costul unei astfel de case și folosește rapid cu configuratorul de preț – aici poți vedea costul separat pentru fiecare element al construcției și poți primi oferta pe loc!

You may also like...