5 trucuri ca sa alegi cel mai bun brad de Craciun artificial

Alegerea unui brad de Craciun artificial nu trebuie sa fie greoaie, mai ales daca tii cont de aceste 5 ponturi.

1. Asteapta Black Friday

Iata unul din cele mai bune ponturi pe care ti le putem oferi ca sa prinzi o oferta buna la un brad de calitate. Black Friday pica exact in momentul in care trebuie sa te gandesti la decorarea casei pentru sarbatorile de iarna – cu brazi, ghirlande, beteala, globuri. Incepi sa te gandesti inclusiv la cadouri barbati/ femei si copii.

In ultimii ani, foarte multi romani au prins oferte exceptionale la brazi artificiali de lux in ziua de Black Friday, iar daca vrei sa faci o investitie inteligenta in cea mai importanta piesa pentru decorul Craciunului, tine minte aceste pont: urmareste Black Friday pentru cele mai bune preturi la pomi de Craciun artificiali. Unul din magazinele online clasice unde gasesti oferte black friday la brazi artificiali este www.brazicraciun.net.

2. Alege un pom de Craicun artificial lux

Cu toate ca brazii de lux de Craciun sunt mai scumpi, merita sa platesti putin mai mult. De ce? Pentru ca acestia au o estetica mai frumoasa, mult mai aproape de un brad realist. In plus, acele lor pot fi 2D sau 3D, mai rezistente. Se stie ca brazii de lux pot sa reziste pana la 20 de ani. Acestia sunt in general fabricati din PE sau din PE + PVC. Brazii ieftini din PVC au ace plate, fabricate printr-o tehnologie mai veche care nu le ofera o rezistenta atat de mare.

De aceea, unii brazi ieftini din PVC ajung sa-si piarda acele pe podea, creand mizerie inestetica. Prin urmare, chiar daca vei scoate mai multi bani din buzunar pentru un pom de Craciun de lux, pe termen lung investitia se va amortiza. In plus, te vei putea bucura de un brad foarte frumos, apropiat ca estetica de unul natural.

3. Alege un brad predecorat

Pentru un design minimalist sau pentru a impodobi usor bradul de Craciun, ia in considerare si brazii predecorati. Acestia sunt foarte frumosi, pot veni cu varfurile ninse, cu conuri de brad sau pot fi pre-luminati, cu fibra optica. Au avantajul confortului, pentru ca se monteaza rapid si te poti bucura de frumusetea lor instant. Mai adauga doar cateva fire de beteala sau cateva globuri frumoase si poti sa obtii cel mai frumos brad de Craciun.

4. Masoara spatiul

Daca vrei sa fii multumit de bradul de Craciun pe care il cumperi, masoara spatiul. Astfel, eviti neplacerile de a comanda un brad care nu se potriveste acolo unde vrei sa-l amplasezi. Daca descoperi ca bradul este prea inalt s-ar putea sa nu mai poti prinde varful, iar daca este prea mic acest lucru poate fi frustrant. Chiar daca magazinele online permit returul sau schimul brazilor artificiali, acest lucru inseamna cheltuieli in plus pentru tine. Deci, masoara spatiul pe care il ai la dispozitie pentru a face ca achizitia sa fie una potrivita de prima data.

5. Fii atent la materialul din care este fabricat bradul

Brazii sunt fabricati din doua materiale principale. Exista brazi artificiali din PVC (cei mai ieftini), brazi din compozitie mixta PE si PVC (sunt de calitate si unele modele sunt chiar de lux). Cei mai scumpi, cei mai buni si cei mai rezistenti brazi sunt cei fabricati din PE. Tehnica de productie prin PE este mai noua si mai scumpa, dar rezultatul este vizibil: brazi artificiali mai calitativi, mai frumosi, cu ace tridimensionale, mult mai realiste, elastice si ferme.

Ca o concluzie, atunci cand cumperi un pom de Craciun artificial masoara spatiul, verifica din ce material este fabricat (de preferat sa fie PE sau PE+PVC), nu exclude modelele de lux chiar daca sunt mai scumpe (acesti brazi au o durata de utilizare mai lunga si arata fabulos). Nu in ultimul rand, in noiembrie ramai cu ochii pe ofertele Black Friday brazi artificiali online.

You may also like...