3 trucuri practice care te vor face să arăți bine indiferent de stilul tău vestimentar

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferi, este foarte ușor să te îmbraci bine dacă știi câteva trucuri universal valabile. Nu este imperios necesar să ai studii în domeniul modei pentru a da dovadă de bun gust, ci doar să fii atent la combinațiile pe care le faci.

În economia ținutei tale, ar fi bine dacă ai pune pe primul loc culoarea, materialul și forma. Fiecare dintre acestea au de spus câte ceva despre armonia outfitului tău. Cu siguranță știi să te îmbraci dacă cunoști trucurile din rândurile care urmează.

Iată 3 trucuri care te vor face să arăți minunat indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferi:

  1. Asortarea corectă a culorilor te va face să pari mai înalt

Asortarea culorilor este un factor decisiv în ținuta ta din multe puncte de vedere. Cel mai adesea este menționat faptul că acest proces poate avea ca rezultat faptul că vei părea mai slab, ca în cazul utilizării proporțiilor mari de negru. Cu toate astea, culorile te pot face să pari și mai înalt! Spre exemplu, alege să porți încălțăminte de bărbați de la Kalapod în nuanțe închise cu pantaloni negri, iar efectul va fi unul de alungire a corpului. Dacă ai purta acei blugi negri pe care îi iubești, cu o pereche de încălțări albe, contrastul ar fi atât de puternic încât te-ar face să pari mult mai scund decât înălțimea ta reală.

  1. Anumite materiale au o calitate mult mai bună

Nu trebuie să îți cumperi mereu cele mai scumpe haine pentru a te bucura de materiale de calitate, deoarece poate că nu toate vor fi pe gustul tău. Cel mai bine este să îți îndrepți atenția spre produse confecționate din materiale care nu se șifonează. Ei bine, sacoul sau tricoul care nu se șifonează va părea unul de calitate superioară, chiar dacă îl cumperi de la second hand. Cum îți dai seama de acest lucru încă din magazin? Poți strânge materialul articolului vestimentar în pumn și observa cum se comportă. Extrem de simplu!

  1. Gulerul te poate avantaja mai mult decât crezi

Puterea gulerului este subestimată total. Pentru a te îmbrăca cu adevărat bine, este, totuși, necesar să cunoști și acest detaliu. Un guler îngust te va avantaja enorm dacă ai o formă a feței mai lată, așa că nu te teme să porți astfel de tricouri sau cămăși. Dacă, din contră, ai un chip mai alungit, este cazul să începi să porți tricouri cu guler în „V” și alte tipuri de bluze care îți permit echilibrarea formatului facial.

În concluzie, dacă cunoști aceste 3 trucuri te poți îmbrăca foarte bine indiferent de stilul tău vestimentar. Cel mai mult contează să știi cum să nu te dezavantajează prin culorile pe care le porți și prin modul în care le asortezi, dar și să îți alegi materiale de calitate. De asemenea, oferă o importanță mai mare tipului de guler pe care îl au hainele tale.

Sursa foto: unsplash.com

You may also like...